Bernadette School Sinterklaasfeest

Bernadette School Sinterklaasfeest

Dit is wat wij doen

Wij willen een school zijn waar elk kind een unieke aanpak krijgt aan de hand van een aangepast leertraject. Ons gespecialiseerd team zorgt er voor dat elk kind de tijd en de ruimte krijgt om een eigen pad te bewandelen. In onze groene rustgevende schoolomgeving kan een kind tot rust komen en zichzelf zijn.

Lionsclub Bernadette School Zottegem

Over vzw De Hoop

  • Unieke aanpak en aangepast leertraject voor elk kind.
  • Groene, rustige schoolomgeving
  • Type 9 onderwijs. Onze school is gespecialiseerd in het bieden van onderwijs voor kinderen met autisme, zowel op het kleuter- als het lager niveau.
  • Wij verwelkomen kinderen met verschillende ontwikkelingsstoornissen zoals DCD, ADHD en ASS, en bieden hen een ondersteunende leeromgeving.

Wat doet Bernadette School met het budget dat Lionsclub Zottegem beschikbaar stelt?

Een Unieke Aanpak voor Elk Kind...

Gebaseerd op bovenstaande fundamenten zijn wij er voor jongens en meisjes tussen 6 en 13 jaar die beschikken over een CLB-attest type BASISAANBOD of type 9 (autismespectrumstoornissen).
Ook kleutertjes van 2.5 jaar tot 6 jaar die beschikken over een CLB-attest type 9 (kleuter) kunnen in onze kleuterafdeling terecht. Het type basisaanbod is er voor de kinderen waarvoor in het gewoon onderwijs te veel aanpassingen nodig zijn om ze het gewone lespakket te kunnen laten volgen.Ook kinderen met ontwikkelingsstoornissen ( DCD, ADHD, ASS,…) kunnen bij ons terecht.Het type 9 onderwijs lager en kleuter is er voor kinderen met autisme.

Contact

Gentse Steenweg 114
9620 Zottegem

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren. Als je verder surft, dan ga je akkoord met deze cookies.
Lees meer