Lions Zottegem scoort met Droomfabriek-voetbal

Lions club Zottegem pakte de voorbije weken, in het kader van het nationale Droomfabriek-initiatief van Lions België, uit met een verrassende en zeer gesmaakte actie.

Idee achter de Droomfabriek-acties is dat naast de traditionele en meestal financiële ondersteuning van initiatieven ten behoeve van zij die een duwtje in de rug kunnen gebruiken, dit keer aan kinderen uit kansarme gezinnen de kans wordt gegeven om een droom te realiseren, en zo, samen met hun ouders, even weg te kunnen zijn uit de dagdagelijkse beslommeringen die zij kennen.

Lions Club Zottegem zocht hiertoe contact met het bestuur van RSC Anderlecht en KAA Gent, en kond op die manier bekomen dat in totaal 50 kansarme kinderen uit het Zottegemse de kans kregen om voor de thuiswedstrijden van deze ploegen aan de hand van de spelers het veld op mochten en toegejuicht worden door een bomvol stadion. Daarna konden zij samen met mama of papa in de tribune van de wedstrijd genieten.
Het is uiteraard niet de bedoeling dat dit soort acties de traditionele ondersteuning van lokale initiatieven zal gaan vervangen, maar omdat het initiatief zo gesmaakt werd door alle betrokkenen overweegt Lions Zottegem wel om deze in de toekomst nog te organiseren, bovenop de andere initiatieven.
Lions Club Zottegem houdt eraan de partners die aan dit initiatief hebben meegewerkt te bedanken voor hun inzet: RSC Anderlecht en KAA Gent uiteraard, maar evenzeer het OCMW van Zottegem en KSV Zottegem voor hun belangrijke bijdrage.

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren. Als je verder surft, dan ga je akkoord met deze cookies.
Lees meer